Skip to main content

Behandelingen

Gelnagels

Gellak

Bent u opzoek naar een nagelstyliste die naar u luistert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Helaas heeft niet iedereen Mooie natuurlijke nagels en toch zijn je handen jouw visitekaart en is het  daarom belangrijk dat het verzorgd en mooi uitziet.
Je nagels laten behandelen kan daarom een perfecte oplossing zijn.

Almond

Amandel vorm

Amandel nagels zijn de spitse, Het verdunt en verlengt de vingers. Dit is 1 van de meest voorkomende nagels. Alle stijlen van nail art zullen prachtig staan bij deze nagels.

Square

Vierkante vorm

De perfecte vorm voor als je wat korte nagels hebt met lange, smalle nagelbedden, deze vorm is minder geschikt voor brede nagelbedden omdat het de nagel stomper doet lijken.

Ballerina/Coffin

Ballerina/Coffin

De ballerina of coffin vorm lijkt erg op de almond, enkel heeft de ballering/coffin nagel een platte tip. Ook deze nagelvorm is bijzonder kwetsbaar omdat je de nagel richting de tip heel smal maakt. Ook bij deze vorm is het aan te raden een laagje acryl of gel aan te (laten) brengen ter versteviging tenzij je sterke natuurlijke nagels hebt. Net als de almond vorm is deze het best geschikt voor een lange en smalle nagel.

Round

Ronde vorm

Een ronde vorm is perfect voor degenen die korte nagels willen, gaat vooral ook goed samen bij personen met een groot nagelbed.

Oval

Ovale vorm

Ovale nagels zorgen voor een elegante vorm. Als je brede of smalle nagelbedden hebt, zullen ze je vingers er prachtig laten uitzien.

Stilleto

Spits vorm

Dit is de spitste vorm van alle nagels. Hierbij worden de zijkanten van de nagel helemaal weg gevijld. Je kunt ze heel spits maken ofwel een beetje afronden. Deze nagels zijn algemeen heel lang, maar het kan ook bij korte nagels, maar dan is het stiletto effect minder.

Gellak op eigen nagels

Gellak op eigen nagels

Bij Gellak op eigennnagels, vijlen wij de glanslaag van uw eigen nagelbed weg, daarna polijsten we de nagelbed.
We brengen basecoat aan en dan 2x de gewenste kleur aan afsluitend met Topcoat. Keuze Matte of Glanzend Topcoat.

Gellak met versteviging

Gellak met versteviging

Heeft uw zwakke of erg dunne nagels van uw eigen dan kunt u er ook voor kiezen voor een laagje versteviging:

De procedure blijft hetzelfde als bij de Gellak op eigen nagels  waarbij hier voor de Topcoat een laagje hardGel aanbrengen, zodat de nagels wat harder en steviger worden.

Versiering van de nagels

Versiering van de nagels

Hierbij wordt nailart getekend ,steentjes of stempels gezet op uw nagels.

Gellak verwijderen

Gellak verwijderen

Gellak verwijderen op eigennagels doen we met Soak-Off of Aceton badje.

Dit wil zeggen, we vijlen de Glanslaag (Topcoat) weg met een vijl, en doen ze daarna weken met Aluminiumfolie en Soak-Off vloeistof (Aceton) voor 10-15 lang.
Of We doen een Aceton badje voor 10-15 minuten.

Gelnagels verwijderen

Gelnagels verwijderen

Hierbij Vijlen we eerst de glanslaag en evt kleur weg en knippen we de Nagels kort en daarna doen we de nagels voor 20-30 minuten Weken in Aceton badje.

Redenen waardoor Gelnagels Loslaten:

Verschillende oorzaken:
* Regelmatig stoten van de nagels waardoor lucht onder komt.
* Aan je nagels pulken
* Niet optijd opvullen van je nagels
* Hormonale klachten
* Medicatie Gebruik
* Handen blootstellen aan Chemische Stoffen
* Nagelbijters hebben vaak de kans dat de nagels sneller/eerder loslaten doordat de eigen nagelbed kort is, maar als ze het eerder opvullen is de kans minder op loslaten van de gelnagels.
Wordt de natuurlijke nagel minder sterk door gelnagels?
Er wordt nog weleens beweerd dat gelnagels de natuurlijke nagels minder sterk maken. Dit is een misvatting. Gezonde nagels zijn sterk en flexibel en zullen dit ook na het professioneel plaatsen en verwijderen van gelnagels zijn. De reden dat veel mensen denken dat gelnagels de natuurlijke nagel zwakker maken, is omdat de nagel na het verwijderen van de gelnagel even vreemd aanvoelt. Dit heeft er mee te maken dat men even moet wennen aan de nagel zonder gelnagels. Andersom geldt dit natuurlijk ook. De natuurlijke nagels kunnen wel verzwakt geraken indien de gelnagels niet voldoende bijgewerkt en verzorgd werden tijdens het dragen of niet professioneel werden verwijderd. Een andere oorzaak kan ook een tekort aan vitamine B of calcium zijn , lage weerstand , medicatie gebruik.

Manicure:

Deze schoonheidsbehandeling zorgt er voor dat de handen in topconditie blijven alles voor een mooie hand.
Waaruit bestaat een manicure behandeling:
  • De nagelriemen worden teruggeduwd
  • De nagelriemen worden verzorgd
  • De nagels worden gevijld
  • De nagels worden gepolijst
  • De handen worden ingesmeerd met een verzorgende lotion
  • De nagels worden gelakt met een topcoat. ( evenueel kunnen we uw nagels ook lakken naar de gewenste kleur tegen extra betaling).

Pedicure

Waarom Pedicure?

Je voeten zijn levenslang trouwe onderdanen. Om ze in conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is voetverzorging geen overbodige luxe. Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan je voeten. Ter voorkoming van pijnlijke problemen, voor ontspanning en een verzorgd uiterlijk, maar bijvoorbeeld ook bij veel sporten, een staand beroep.

Verwen je voeten!

Je hebt niet altijd een directe aanleiding nodig om bij een pedicure langs te gaan. Ontspanning en plezier zijn reden genoeg. Je voeten krijgen in jouw leven immers heel wat te verduren en zijn de extra aandacht meer dan waard. Verwen je voeten af en toe met een luxe behandeling bij de professionele pedicure. Deze kan bestaan uit:

* Voetenbad

* Een scrubbehandeling

* Verwijderen van eelt Voetmassage

* Polijsten

* Lakken van de nagels (gellak)

* Nagelcorrectie

Pedicure Basis €30,-

Verzorging van nagels, omgeving en polijsten, verwijderen van eeltplekken en afsluiten met crème. Duur 40 min

Pedicure Star €40,-

Voetenbad inclusief scrubbehandeling, Verzorging van nagels, omgeving en polijsten, verwijderen van eeltplekken, afsluiten met crème. Duur 60 min

Pedicure Star Plus €50,-

Voetenbad inclusief scrubbehandeling, Verzorging van nagels, omgeving en polijsten, verwijderen van eeltplekken, en afsluiten met crème + Voetmassage. Duur 70 min

Na Pedicure behandeling Gellak op de tenen ? dit kost dan €8,- extra

Corrigeren van Teennagels met Gel €5,- per nagel

Nailart €2.50 per nagel

Behandeling alleen op afspraak !

dit i.v.m. hygiëne en voorbereiding Pedicure

Interesse in een behandeling, plaats dan nu uw reservering